”Coded_Rocks”

Qui són?

CodedRocks li ofereix serveis de consulta, assessorament, disseny i implementació de qualsevol tasca processada d’un projecte tecnològic.
Gràcies a la implementació a mida d’una lògica computacional en el control, l’optimització, l’automatització i la creació de tasques, CodedRocks li proposa realitzacions en programari informàtic en dos camps d’actuació per a potenciar el seu procés productiu. D’una banda, el desenvolupament o desplegament de solucions informatitzades complexes. I d’altra banda, la creació de sistemes informatitzats complexes amb integració de dispositius tecnològics.
Així doncs, l’Enginyeria de Programari Informàtic li permet integrar el potencial dels processadors al seu projecte i d’aquesta manera explorar nous camps d’actuació per a les seves properes realitzacions.
Ara bé, si és la primera vegada que sent parlar de l’Enginyeria de Programari Informàtic no s’amoïni. A la pàgina web www.codedrocks.com trobarà informació que l’ajudarà a decidir sobre la necessitat o no de CodedRocks per al seu projecte.