Sentència del Tribunal de Batlles

El passat 4 de maig, el Tribunal de Batlles d’Andorra va emetre la sentencia en relació al contenciós del Col·legi d’Arquitectes d’Andorra contra el Comú d’Encamp, el Govern d’Andorra i un dels membres del Col·legi d’Enginyers d’Andorra, per l’adjudicació d’uns treballs relacionats amb instal·lacions esportives a un Enginyer. El Col·legi d’Enginyers d’Andorra es va adherir a la causa com a part interessada.

Des del Col·legi volem manifestar la nostra satisfacció en relació la citada sentència per dues raons:

  • En primer lloc perquè desestima la demanda del COAA i per tant reconeix les competències dels enginyers de camins, canals i ports en matèria d’instal·lacions esportives
  • En segon lloc, perquè indirectament, reconeix la legislació, tant processal (“ad processum”) com al fons (“ad causam”) dels col·legis.

Destacar que la sentència es recolza sobre l’article 7 de la Llei dels professionals de l’Arquitectura que diu: “Les competències descrites en els dos articles precedents són reconegudes als professionals de l’arquitectura sense perjudici d’aquelles que, de forma exclusiva o compartida, corresponen a altres tècnics de grau superior, els quals han d’actuar també dins l’àmbit de les competències que són pròpies de la seva titulació.


About the Author:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *