Directori d'empreses

Julie Sigles Robert

El meu objectiu és ajudar les empreses a ser més sostenibles i optimitzar els seus recursos de manera assequible.

Dissenyo plans i estratègies personalitzades que s’alineen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, assegurant que el vostre negoci no només compleixi amb les normatives actuals, sinó que també contribueixi activament a un futur més sostenible. A més, ofereixo suport en l’obtenció de certificacions que diferencien el vostre negoci de la competència i mesuro l’impacte positiu d’implementar petits canvis. El meu enfocament pràctic i accessible permet a les empreses millorar el seu rendiment ambiental i social, mentre enforteixen la seva posició en el mercat.

Compto amb més de 18 anys d’experiència treballant en l’àmbit de les energies renovables i la sostenibilitat en diferents sectors de l’economia. També ofereixo i tinc experiència en donar xerrades en esdeveniments i en els mitjans de comunicació, així com en oferir formació a professionals.

És imprescindible una acció col·lectiva urgent contra el canvi climàtic, i els meus serveis ajuden les empreses a contribuir positivament en aquesta lluita global. La meva especialització en l’àrea de la sostenibilitat per la Universitat de Cambridge em permet oferir serveis innovadors i adaptats als nous temps.

Email: js2456@cantab.ac.uk

Pàgina personal: https://uk.linkedin.com/in/jsigles/en

Telefon: 342845

Whatsapp: +44-7949 990875

Desplaça cap amunt