Directori d'empreses

Valdés Enginyers S.L.

VALDÉS ENGINYERS S.L. és una empresa d’Enginyeria Civil dirigida per en Guillem Valdés Alemany, Enginyer Civil i d’Urbanisme per l’INSA de Toulouse, amb més de 30 anys d’experiència en el camp de l’enginyeria Civil a Andorra, conjuntament amb els seus socis Carles Puig Becerra i Martí Mourelo Bonin.

Som especialistes en projectes i direccions d’obra d’enginyeria civil amb més de 200 projectes d’estructura d’edificació i més de 70 referències de projectes d’Obra Pública, entre els quals projectes de plans parcials, vials, murs de sosteniments, estabilitat de talussos, ponts, túnels, preses d’aigua, i estudis geològics, geotècnics i hidràulics, incloent estudis específics de risc per esllavissades, caigudes de blocs, inundacions o corrents d’arrossegalls.

Des del mes de març 2023 s’ofereix un producte integrat de estructures i instal·lacions d’edificació i obra civil en entorn BIM per tal d’oferir un projecte unificat permetent una millora substancial en el control d’execució d’obra i al mateix temps limitar al màxim els imprevistos d’obra.

VALDÉS ENGINYERS S.L. disposa de l’experiència, coneixements i d’una infraestructura pròpia permetent de respondre a les necessitats de qualsevol tipus de projecte públic o privat, pericials judicials i estudis de viabilitat o de planejament urbanístic.

Ens trobareu al Passatge Antònia Font Caminal 1, Despatx 304 – Escaldes-Engordany, al tel. +376 867335, o al correu info@valdesenginyers.com.

Desplaça cap amunt