Notícies

El col·legi celebra la seva Assemblea General Ordinària a Ràdio Andorra

L’edifici de Ràdio Andorra, a Encamp, va acollir el passat 21 de març de 2024 l’Assemblea General Ordinària del Col·legi d’Enginyers d’Andorra. 

Agraïm molt sincerament la participació de més d’una cinquantena de col·legiats que, alhora, van poder gaudir de les activitats addicionals preparades per a l’ocasió. 

El Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra va cedir l’espai al col·legi per poder celebrar l’assemblea, que va complementar amb una visita guiada a les instal·lacions de Ràdio Andorra. La Directora de Patrimoni Cultural, Isabel de la Parte, i la Cap de l’Àrea de Patrimoni Cultural, Cinta Pujal, van explicar als assistents la funció cabdal que van tenir aquestes instal·lacions. La visita es va complementar també amb un documental sobre la història de Ràdio Andorra. 

Les dues responsables de Patrimoni van acostar també les construccions de pedra seca (un element ben identitari d’Andorra i dels Pirineus) als assistents, a través d’una xerrada i la presentació d’un monogràfic sobre la pedra seca. 

Molt agraïts al Ministeri de Cultura i Esports per cedir-nos l’espai i per la seva participació (també la col·laboració de la Biblioteca Nacional d’Andorra i de l’Arxiu Nacional d’Andorra) en la nostra Assemblea, que va fer un repàs de les principals activitats del col·legi. 
 
Durant aquest passat 2023, hem continuat treballant per enaltir la nostra professió, a través d’accions formatives i divulgatives, adoptant un nou rumb estratègic pel que fa a la comunicació interna i externa del col·legi i convidant als col·legiats a participar de la comunicació d’aquest. 
 
Entre els temes tractats a l’Assemblea, hi ha hagut la memòria d’activitats i estat de comptes del 2023, les altes i baixes de col·legiats i l’aprovació del pressupost per al 2024. La defensa de la professió en el marc de l’Acord d’Associació amb la Unió Europea ha estat també un tema que s’ha exposat en la trobada anual.  
 
El nombre de col·legiats ha anat augmentant progressivament al llarg dels anys i des del 2021 som testimonis d’una ascendència pronunciada en la xifra de professionals del país que es col·legien.
 
També s’ha presentat als assistents la nova imatge i logotip del Col·legi d’Enginyers d’Andorra (que s’ha actualitzat), així com el nou lloc web, molt més modern i funcional. Una eina que -unida als nous esforços quant a la comunicació a través de les xarxes socials del col·legi-, esperem que pugui ser molt útil per a tots els nostres col·legiats.
Desplaça cap amunt