Notícies

Estrenem nova imatge i nou lloc web

A finals del 2023 vàrem començar a treballar en el nou disseny del logotip i el lloc web del Col·legi d’Enginyers d’Andorra, que ha consistit, en un primer terme, en un treball de branding, tot un procés de construcció o reconstrucció d’una marca reconeguda, com la nostra, que es recorda per uns conceptes i idees molt clares.

Hem volgut ser fidels a la marca i als nostres colors corporatius de sempre, redissenyant un logotip amb coherència i mantenint la seva personalitat. Així, hem representat el nom de l’entitat amb un sol símbol que defineix, alhora, la tasca complexa que portem a terme els enginyers.

Com es pot observar, el resultat final queda englobat en una forma circular que representa l’acrònim del col·legi, CEA, una forma que beu directament de les diverses obres d’enginyeria.

Però no podíem redissenyar el nostre logotip sense actualitzar i modernitzar el nostre lloc web, ara molt més visual, intuïtiu i modern. Entre les novetats i funcionalitats més destacades hi ha:

  • Un disseny més modern i atractiu, que facilita la navegació i la consulta de la informació.
  • Una estructura més clara i organitzada, que permet trobar fàcilment la informació que es busca.
  • Una informació més completa i actualitzada, que inclou notícies i una agenda molt completa i molt més visual (també amb informació de totes les formacions que organitzarem des del col·legi, com cursos, seminaris i altres activitats).
  • La possibilitat de col·legiar-se directament online a través de la pestanyeta “Inscriu-te

Aquesta última és una de les novetats més importants de la nova pàgina web, ja que ara qualsevol enginyer que vulgui col·legiar-se ho podrà fer de forma ràpida i efectiva a través del nostre web. També a través de la web es podrà contactar directament amb nosaltres mitjançant el formulari.

Des del Col·legi d’Enginyers d’Andorra convidem a tots els enginyers d’Andorra i al públic en general a visitar la nova pàgina web i descobrir totes les noves funcionalitats que ofereix.

Desplaça cap amunt